Změna je život

Skvělý život pro každého z Vás

Blog Petry S.

PROČ NÁS TRÁPÍ BOLESTI ZAD?

8 KROKŮ, JAK SE JICH ZBAVIT.

Často slýchám ve svém okolí, že někoho bolí záda. Střídají se různé partie, strany a stavy bolestí. Jsou lidé, kteří chodí od lékaře k lékaři, ale bolesti se stejně nezbaví, jen zamezí vnímání bolesti a volí další jednoduchá řešení typu: „VEM SI PRAŠEK “.VLASTNĚ NEŘEŠÍ NIC. Jestli si myslíte, že jsem to dříve měla jinak tak NEMĚLA.

Pojďme se podívat po příčině a odstranit následek.

Většinou si na záda nakládáme více, než uneseme.

Vše děláme přes MUS. Také slýcháte, já MUSÍM to a ono….

Jsme jednostranně zaměření a tím dochází k disbalanci celku.

Říkáme a myslíme si, život je těžký…..

Tíha celého světa nám leží na bedrech a hrbíme záda.

Nemáme záda zpevněná a správně osvalená, hodně sedíme a na to nejsme uzpůsobeni.

A TEĎ JAK TO MĚNIT!

  1. Zpevněte svůj tělesný korpus cvičením s vlastním tělem, jógou nebo jemným posilováním.
  2. Vzpřimte se a narovnejte. (Pamatujete želvičku s hýbací hlavičkou, TOU NEMUSÍTE BÝT.)
  3. Odlehčete a nezatěžujte svá záda nakládáním si, více než unesete.
  4. Musíte už jen odejít z tohoto světa, až nastane Váš čas, jinak vše můžete….
  5. Uvědomte si svou jedinečnost….
  6. Zbavte se tlaku, sami na sebe a tlaku ze svého okolí. Odlehčete svůj život.
  7. Dělejte věci s radostí, vášní a naplňujte své potřeby.
  8. Vraťte své tělo, mysl a duši do ROVNOVÁHY!

                                                                                                                                                           Petra S.

 

 

PROČ STRES NIČÍ NÁŠ MOZEK?

Ovlivňuje náš mozek víc, než si myslíte.

Cítíte se nesoustředění, zapomínáte, jste negativní a trpíte úzkostnými stavy. Hormony, které se uvolňují při přítomnosti stresových situací, uvolňují  hormon kortizol, který může snížit, nebo úplně zastavit nové neuro-peptidové vazby a tím změnit fyzickou strukturu mozku v části nazvané hipokampus. Ten je klíčový pro učení,  paměť a řízení emocí. Emoce jsou důležité pro vypínání stresové ataky, po skončení stresové situace.

Veškeré tyto procesy jsou důležité v osobním a profesním životě a nutně je potřebujeme.

Stres má schopnost ovlivňovat kmenové buňky a naši DNA.

To co k životu nepotřebujeme, je, že se hůře cokoliv učíme, ovlivňuje to paměť a častěji máme úzkosti, panický strach a depresi. Jsou to změny, které kortizol způsobuje.

Jak na to?

Mám pro Vás několik cest:

  1. Vysvětlit si co to stres je a jak změnit jeho energii a přestat se ho bát.
  2. Naučit se ho odbourávat pomocí cílených meditací (za mne dlouhá cesta, vzhledem k času)
  3. Metoda, která se umí vypořádat se stresem a to je Rekonektivní léčení a The Reconnection.

Je to naladění se do původního stavu harmonie, rovnováhy a zdraví. Při stresu je naše tělo v nižší vibraci, při spojení se s frekvencemi s vyšší vibrací se stane co? Tělo se sladí na vyšší vibraci, což je zákonitost z kvantové fyziky. Proto může Rekonektivní léčení  a The Reconnection efektivně pracovat s tělem ve stresu a stres zmírnit nebo  ho úplně zbavit.

Pomůžeme Vám se všemi třemi možnostmi, je to Vaše svobodná volba, protože žijeme ve světě svobodné volby.                              Petra

Více o tom co vše děláme: www.zmena-je-zivot.cz

 

MÁTE POCIT, ŽE MÁTE STÁLE SMŮLU A NEDAŘÍ SE VÁM?
3 KONKRÉTNÍ KROKY, JAK Z TOHO VEN!
Mám pro Vás triky na to, jak změnit a zlepšit svůj život.

1. ZMĚŇTE POLARITU SVÉHO MYŠLENÍ
Víte, že SVĚT je veliké ZRCADLO? a co do něj posíláme to se nám vrací. Vysíláme-li smůlu, co se nám asi tak může vrátit. Přelaďte se na jinou vlnu. Třeba jako u rádia. Začněte své "DNY BLBEC" vnímat jinak, jako možnosti, příležitosti, které na Vás čekají. Nalaďte se na radiovou stanici, která Vám udělá radost a změní Vaše nastavení, pohled na situace, začněte u maličkostí. Oceňte se za každou maličkost, pochvalou drobným dárečkem (něčím co Vám udělá radost). Uvidíte to kouzlo, když vytrváte a půjdete pomalými krůčky, budete se posouvat.

 

2. ZMĚŇTE PŘÍSTUP K SOBĚ
Často uvízneme na přístupu k sobě. Naše mysl nám háže do života zástupné problémy, řešíme toho mnoho, jen ne to co bychom opravdu potřebovali urgentně. Pohled, vědomí-sebe.
Zbavte se pocitů viny, nenadávejte si, neobviňujte se, dívejte se do zrcadla na SEBE bez odporu a pohrdání, hledejte svou jedinečnost a vibrace, které Vás vytáhnou a ne věci, které Vás srazí. 
Pokud to dokážete, změnit pohled na sebe a své vědomí, začnou se dít věci.... Třetí bod je pomocník při realizaci.

 

3. PÁLENÍ STARÝCH ZPŮSOBU S POHYBEM, VŮNĚMI, ZKLIDNĚNÍM A RADOSTNĚ
To je palivo pro přelaďění se, vědomé změny, které jste se rozhodly udělat. OSVOBOZENÍ SE od starého způsobu myšlení, uvažování a chování, Vám dá možnosti dělat věci jinak a myslet jinak, než to bylo běžné. Každý použijte to co je Vám nejpříjemnější z pohybu - za mne tanec, volný spontánní, chůze, volné cvičení, běh. kombinovat to můžete s vonnými svícemi, vůní přírody, meditacemi. Prostě SPALTE SVÉ STARÉ UVAŽOVÁNÍ A MYŠLENÍ

Je to jednoduché, ale pokud potřebujete pomocnou ruku, NABÍZÍME VÁM JI, máme semináře, kde dostanete jasný výklad konkrétní cvičení a UVĚDOMĚNÍ SI svých CÍLŮ, kterých chcete dosáhnout!                                                                    Petra :-)

 

 

Změňte svůj život a stanete se sami sebou.

Mnoho lidí si uvědomuje, že v jejich životě není vše tak, jak by si přáli. Někdy se to týká spíše jejich osobního života, někdy pracovního. Vždy však bývá jednou z hlavních příčin to, že dělají stále to stejné dokola a očekávají, že se něco změní a dosáhnou jiných a lepších výsledků. To se nestane.

Někdy dokonce dojde k situaci, kdy se lidé o změnu sice pokusili, ale nedošlo k požadovanému posunu; a to v nich vyvolalo frustraci, stres a nechuť pouštět se do jakýchkoliv dalších změn. Možná si kladete otázku, zda je životní změna vůbec možná, a pokud ano, tak v jakých případech a co pro potřebujeme pro to, abychom ji dokázali úspěšně dotáhnout k požadovanému výsledku. Odpověď zní: ano – změna je možná, a záleží jen na vás, zda se rozhodnete pro její realizaci. Potřebujete pro ni pouze dvě věci: určit si svůj cíl, tj. čeho chcete dosáhnout, a začít dělat věci jinak. Jděte svému úspěchu vstříc a nečekejte na to, že se věci začnou měnit sami od sebe. Jak říká J.Dispenza Zbavte se zvyku bát sami sebou, staňte se novým JÁ.

Blíží se konec roku a většina z vás začíná bilancovat, co se vám za ten rok povedlo či nepovedlo. A současně přemýšlíte o tom, jaké změny chcete ve svém životě dělat. Plánujete si následující rok - a to je v pořádku, protože vám to dá sílu a odhodlání pustit do se nových věcí, které vám přinesou další možnosti a posuny v životě.

Možná si zatím ještě neuvědomujete, co chcete ve svém životě změnit, a teprve až se na tuto oblast detailněji zaměříte, zjistíte, co chcete, aby ve vašem životě zůstalo stejné, a co by se naopak mělo dít jinak a

přinášet jiné výsledky. Nezáleží na tom, zda chcete udělat nějaké významné rozhodnutí, nebo zda chcete změnit jen maličkosti; pro všechny z vás připravili kurz, který vám se změnou komplexně pomůže dělat

konkrétní kroky. Jmenuje se CEST K SOBĚ,  více v sekci kurzy a semináře.      Vaše Petra S.

 

 

 

Dobrý den,

jmenuji se Petra a dnes je první den, kdy píšu svůj blog. Jestliže, čtete tyto řádky je to proto, že jste otevřeli

mé stránky "Změna-je-život", je to mé moto, které mne provází na mé čestě životem již 10 let.

Za tu dobu se posouvám někdy pomalu, někdy rychleji, ale je tam pohyb vpřed.

Kým dnes jsem?  Jsem od včera babičkou, jinak jsem ženská trošku v letech, mám obrovskou chuť žít a užívat si

vše co mi život nabízí a poskytuje. Já za to děkuji.

Profesně jsem kouč, praktik Rekonektivního léčení a The Reconnection  a lektorka. Vše co dělám mne baví a je to můj život.

Proč vám to vše píšu? Protože miluji lidi a vidím v nich obrovské možnosti, které jsou z nějakého důvodu skryty.

Ráda bych Vám pomohla otevřít Vaše dveře pro Vaši CESTU ŽIVOTEM.

PROSÍM ZAMYSLETE SE A NAPIŠTE MI POKUD MÁTE ZÁJEM O POMOC PŘI PRVNÍCH KROCÍCH..............

KRÁSNÝ DEN                     PETRA S.

 

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.